Pandurii are un nou director sportiv. „Vreau să vorbim de Pandurii Târgu Jiu ca despre o echipă care se bate la promovarea în Liga 1”

0
112

Pandurii Târgu Jiu are, începând din această săptămână, un nou director sportiv, după ce Iosif Biro şi-a încheiat contractul cu formaţia gorjeană. Înlocuitorul său este Camilian Costel Floroiu, un fost fotbalist al echipei secunde a clubului Pandurii şi, potrivit spuselor sale, fost conducător al Centrului de copii şi juniori al fostului club Energia Rovinari. Floroiu este şi observator de arbitri în Gorj, dar şi consilier local la primăria comunei Teleşti, din care este originar.

”Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunţă că echipa va avea în acest sezon un nou director sportiv. Este vorba de Camilian Costel Floroiu, care îl va înlocui în această funcţie pe fostul director al clubului, Iosif Biro, care a încheiat înţelegerea cu clubul Pandurii la data de 30 iunie.

Pe această cale, clubul Pandurii Târgu Jiu îi mulţumeşte pentru activitatea depusă la echipă domnului Iosif Biro şi îi urează bun venit la Pandurii noului director, Camilian Floroiu. Noul director sportiv al clubului Pandurii Târgu Jiu a mai lucrat în conducerea unui club de fotbal, la fosta echipă satelit a clubului Pandurii, Energia Rovinari, jucând şi fotbal, ca junior, pentru clubul Pandurii”, a anunţat clubul Pandurii.

”Începând de luni am semnat un contract cu Pandurii Târgu Jiu. Nu ştiu cât e de important e acest contract, pentru că am ales să nu stau pe margine şi să mă uit doar la greutăţile cu care se confruntă Pandurii şi am spus da atunci când mi s-a cerut sprijinul, chiar dacă este o muncă titanică. Pot să spun, aşadar, că nu dau înapoi şi voi încerca să creez o stare de linişte la clubul Pandurii, pentru a găsi cele mai bune soluţii cu conducerea echipei, pentru a intra într-un ritm normal şi să putem spune că Pandurii poate merfe din nou acolo unde îşi doreau fosrte mulţi jucători să ajungă. Şi să nu mai fie nevoie de jucătorii gorjeni de la Pandurii să îşi dorească să ajungă la alte echipe pentru a face performanţă”.

Eu, atât cât pot, voi încerca să salvez această echipă din zona în care se află şi vreau să vorbim de Pandurii Târgu Jiu ca despre o echipă care se bate la promovarea în Liga 1. În acest moment, ca director sportiv, îmi revin atribuţiile care ţin de acest post, relaţia cu stafful echipei, cu jucătorii, cu personalul, cu centrul de copii, transferuri, deplasări la FRF, dar sunt şi alte multe lucruri de pus la punct. Împreună cu conducerea voi stabili priorităţile, pentur că intrăm în linie dreaptă şi, în mai puţin de o lună de zile, trebuie să avem o echipă competitivă”, a spus, la Radio Infinit, noul director sportiv al clubului Pandurii, Camilian Costel Floroiu.

Altfel, echipa gorjeană dispută joi după-amiază cel de-al doilea amical din cantonamentul de vară, pe care echipa îl susţine la Târgu Jiu, de la ora 18:00, cu nou-promovata în Liga 3 Tractorul Cetate, campioana judeţului Dolj. Acesta este cel de-al doilea meci de verificare pe care antrenorul Adrian Bogoi l-a programat în această vară vară, primul având loc la Sibiu, cu FC Hermannstadt, pierdut cu scorul de 1-4.
Articolul integral aici

Lasă un răspuns