Pandurii, aproape de o remiză cu Petrolul. Bogoi, nemulţumit de rezultat: „Consider că am avut penalty în minutul 89”

0
69

După două înfrângeri la scor, 2-5 cu UTA şi 0-4 cu Dunărea Călăraşi, Pandurii a pierdut la limită, 0-1, sâmbătă, pe teren propriu, partida cu Petrolul Ploieşti, din etapa a 10-a a Ligii 2. Autogolul lui Gabriel Oiţă, din minutul 48, a stabilit rezultatul final, dar gazdele au solicitat 11 metri la faza din minutul 89, acuzând faptul că Ştefan Bărboianu a comis henţ în propria sufrafaţă de pedeapsă, la o respingere.

”Am întâlnit un adversar bun, cu obiective măreţe. Am reuşit, în mare parte a meciului, să închidem culoarele, să acoperim spaţiile din apărare. Din păcate, a venit acel autogol. Am avut şi posibilitatea să egalăm, mai ales în ultimele minute, când am avut un penalty clar. Noi încercăm meci de meci să facem faţă adversarului. Păcat că nu am luat un punct. Consider că am fi meritat”, a declarat Adrian Bogoi.

Adrian Bogoi: ”De doi ani tot am răbdare”

Acesta încă aşteaptă bani în contul clubului, pentru a putea întări lotul. Din cauza restanţelor de aproape 1 milion de euro, către finanţe şi diverşi jucători, Pandurii nu poate legitima nici măcar jucători liberi de contract. ”Ştie toată lumea cu ce probleme ne confruntăm. Tot aşteptăm să se stabilizeze lucrurile la nivelul clubului. Momentan, mergem cu acelaşi lot. Nu avem voie să aducem jucători liberi de contract. Nu ştiu nici dacă vom putea face în iarnă transferuri. Avem acea interdicţie din partea FRF. Deocamdată, ne bazăm pe ce avem în lot. Încerc să aduc jucătorii la nivelul eşalonului secund. Sper să facă facă progrese de la meci la meci, iar în scurt timp să fie la un nivel bun. Am răbdare în continuare. De doi ani tot am”, a spus Bogoi.

Acesta a preluat echipa în urmă cu doi ani, mai exat pe 6 noiembrie 2017, şi a reuşit să salveze, în două rânduri, Pandurii de la retrogradare, pe finalul sezonului. Bogoi, ca majoritatea jucătorilor, au foarte multe restanţe salariale. În urmă cu două săptămâni, Curtea de Apel Craiova a decis, prin decizie executorie, ca acţionarii clubului trebuie să achite suma de 3,2 milioane de euro, reprezentând cotizaţia aferentă anilor 2014-2017. Mometan, banii intârzie să fie viraţi, în pofida faptului că Pandurii a reuşit să bloceze conturile CEO, unul dintre acţionarii restanţi ai clubului.

După 10 runde scurse din actuala stagiune, Pandurii e pe locul 19, penultimul, cu doar 5 puncte. Etapa viitoare, gorjenii joacă la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda, după care, în intermediara din 26 octombrie, primesc vizita Ripensiei Timişoara.
Articolul integral aici

Lasă un răspuns