Oţetul din cidru de mere elimină arsurile la stomac

0
38

Împrospătarea respiraţiei
Dacă periajul şi spălarea gurii nu fac asta, încercaţi acest remediu casnic: faceţi gargară cu oţet de cidru de mere sau consumaţi o linguriţă (diluată cu apă). Va ucide bacteriile care provoacă mirosul neplăcut.

Arsuri la stomac şi reflux acid
Cauzele principale ale refluxului acid şi arsurilor la stomac sunt un dezechilibru al pH-ului stomacului şi lipsa enzimelor şi probioticelor. Oţetului de cidru de mere este plin de toţi aceşti nutrienţi. Adăugaţi 1 lingură de oţet de cidru de mere într-o cană de apă şi consumaţi cu cinci minute înainte de mese. Va ajuta la vindecarea refluxului acid.

Ucide bacterii
Oţetul ajută la uciderea agenţilor patogeni, inclusiv a bacteriilor. A fost folosit în mod tradiţional pentru curăţarea şi dezinfectarea, tratarea ciupercii unghiilor, a păduchilor, a negilor şi a infecţiilor urechii.

Elimină sughiţul
De obicei, sughiţul este cauza excesului de aer din sistemul digestiv, pe care corpul încearcă să-l elimine prin spasme musculare. Din fericire, o linguriţă completă de oţet din cidru de mere este minunată pentru a atenua această problemă.

Glicemie şi diabet
Nivelul echilibrat al glicemiei este benefic pentru toţi. Cea mai eficientă metodă de a face acest lucru este de a evita carbohidraţii rafinaţi şi zahărul, dar oţetul de cidru de mere poate avea un efect puternic. S-a dovedit că oţetul are numeroase beneficii pentru funcţia insulinei şi nivelul de zahăr din sânge. Îmbunătăţeşte sensibilitatea la insulină în timpul unei mese cu conţinut ridicat de carbohidraţi cu 19-34% şi scade considerabil răspunsurile glicemiei şi insulinei. 2 linguri de oţet de cidru de mere înainte de culcare pot reduce zaharurile din sânge cu 4%.

Detoxifiant
Oţetul de cidru de mere este un tonic hepatic şi limfatic care vă poate ajuta la detoxifierea corpului. Ajută la echilibrarea pH-ului corpului şi încurajează stimularea cardiovasculară, motilitatea intestinului şi drenajul limfatic.

Dureri în gât
Lunile mai reci ale anului sunt responsabile de creşterea riscului de dureri în gât. O metodă eficientă pentru a ajuta la eliminarea acestora este de a face gargară cu oţet din cidru de mere. Folosiţi aproximativ 60 de ml de oţet de cidru de mere în 60 ml de apă caldă şi faceţi gargară o dată pe ora pentru ameliorarea durerii în gât, scrie sfatnaturist.ro.

Sursă click.roOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.