Orban a venit “cu tolba plină” de promisiuni pentru Gorj. Întrebat de ce tocmai acum, a răspuns: „Aşa s-a nimerit”…

0
21

„Pentru Târgu-Jiu am venit cu tolba plină: ministrul a semnat, vineri, ordinul pentru Casa de Cultură. Odată cu emiterea acestui ordin, aceste obiectiv va intra în licitaţia care va fi lansată săptămâna viitoare” a declarat Ludovic Orban, precizând şi că a fost asigurată finanţare şi pentru realizarea laoboratorului de testare COVID-19, la Spitalul Târgu-Cărbuneşti.

În ceea ce priveşte centura Târgu-Jiului, care trebuia finalizată în 2016, vă informez că va fi semnat contractul de construcţie a restului de lucrări, în maximum 10 zile. Instanţa s-a pronunţat în litigiul dintre firmă şi CNAIR, urmează ca în maximum 10 zile să se semneze contractul şi să se reia lucrările.

Un proiect foarte important pentru Târgu-Jiu şi Gorj, drumul expres Craiova-Târgu-Jiu, până la data de 15 septembrie va fi semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic.”

Weber: Fără număr, e gata, se face!

Liderul PSD Gorj Mihai Weber, cel care si-a legat numele de drumul expres Craiova-Târgu-Jiu, a venit cu o replică acidă vis-a-vis de promisiunile premierului: „Liberalii aruncă promisiuni fără număr, taman în campania electorală!

În condițiile în care Guvernul PNL se tot văicărește cât de sărac este (atât de sărac că nu găsește prin buzunarele sale 30 de euro pentru DUBLAREA ALOCAȚIEI fiecărui copil), Orban scoate cardul personal și dublează suma pentru investiții la Complexul Energetic Oltenia, ridicând potul la 3,54 miliarde de euro (chiar dacă Orban nu a retractat declarația prin care anunța renunțarea la producția energiei electrice pe bază de cărbune).

Mai mult, Guvernul spune că, în acest moment, n-are bani să respecte legile, să mărească pensiile și să majoreze salariile profesorilor, dar promisiunile tot curg. Centura Municipiului Târgu – Jiu? 10 zile și se face! Podul de la Lainici? Și mai repede, 8 septembrie, cu dedicație de la Ludovic pentru popor! Casa de Cultură din Târgu Jiu? Fără număr, e gata, se face!

Oamenii însă nu mai pot fi păcăliți așa de ușor cu promisiuni venite fix în campania electorală. Nu mai cred orice le spune un Guvern care n-a făcut nimic pentru români în nouă luni de guvernare, decât să îndatoreze țara și să distrugă economia. Guvernul Orban nu trebuie să uite însă, înainte de a promite marea cu sarea, că este obligat să respecte legile votate de Parlamentul României și promulgate de Președintele țării. Ca atare, înainte să facă promisiuni, Guvernul trebuie să:

  • Dubleze alocațiile copiilor
  • Crească pensiile cu 40%
  • Majoreze salariile profesorilor, de la 1 septembrie, cu procentul prevăzut în Legea salarizării.

Articolul Orban a venit “cu tolba plină” de promisiuni pentru Gorj. Întrebat de ce tocmai acum, a răspuns: „Aşa s-a nimerit”… apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.