Olguța Berbec, mesaj către soț: M-ați luat de soție ca să mă faceți fericită!

0
242

Cunoscuta interpretă de muzică populară Olguța Berbec a postat pe pagina de socializare un mesaj destinat soțului ei Remus Novac. Prin două propoziții artista dezvăluie viața sa de cuplu.

“Domnule Novac, acum trei ani pe vremea asta, m-ați luat de soție ca să mă faceți fericită! Vă mulțumesc și vă iubesc!❤ Doamna Novac”, este mesajul postat de cântăreață pe pagina de Facebook. Artista a spus “DA” în Timișoara, oraș în care locuiește și în prezent. Olguta Berbec este de aproape trei ani și mămica unui copil extraordinar, o fetiță pe nume Cezara.

Sute de mesaje

Fanii artiste nu au rămas indiferenți la bucuria acestia și i-au transmis mesaje frumoase .În doar câteva minute postarea a primit sute de comentarii și aprecieri.“La multi ani fericiti impreuna alaturi de minunea voastra !! Sanatate , fericire si la cat mai multe realizari !! Sunteti un cuplu superb”, i-a transmis un prieten. “La multi ani sanatosi fericiti alaturi de cei dragi si minunea voastra Cezara. Sunteti foarte frumosi intr-un cuvânt o familie fericita si implinita”, i-a urat o apropiată. “Fooooaarte frumos, sanatate multa si realizari pe masura va imbratisez cu drag!”.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns