O tânără bolnavă de Covid-19 a murit imediat după ce a născut

0
31

Aurora Chacon Esparza, o americancă din statul Minnesota, a contractat coronavirus atunci când era deja însărcinată în 30 de săptămâni, cu al treilea copil al ei.

Acum nici trei săptămâni, femeia a început să tușească și să aibă dificultăți în respirație, așa că a mers la spital. Tânăra a fost internată după ce testele au confirmat că are Covid-19, scrie Fox 9.

Femeia nu a apucat să își vadă fiica

Situația s-a complicat abia atunci când medicii au observat că bebelușul nu primea suficient oxigen și au hotărât să facă o operație de cezariană, chiar dacă fătul avea doar 30 săptămâni. Aurora a fost conectată la un ventilator mecanic, însă a murit fără să apuce să își vadă fiica nou-născută.

Familia este devastată și spune că femeia era perfect sănătoasă înainte să ia virusul: „Era o femeie sănătoasă de 35 de ani, fără condiții preexistente. Nu am crezut niciodată că acest lucru se poate întâmpla cu familia noastră”.

„Soția mea Aurora se odihnește acum în pace cu Dumnezeu. Am credință în Dumnezeu că este cu el și a trecut la o viață mai bună. O să ne lipsească pentru totdeauna și ne vom aminti de ea ca de o persoană puternică, iubitoare și grijulie. Apreciez toate rugăciunile și urările de bine din prima zi”, a mai declarat tatăl rămas singur cu trei copii.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.