O pisică reținută pentru trafic de droguri a evadat dintr-o închisoare de maximă siguranță din Sri Lanka

0
17

Autoritățile din Sri Lanka au reținut sâmbătă o pisică, sub acuzația că face contrabandă cu droguri și cartele SIM. Felina căra drogurile și cartelele într-o pungă de plastic legată la gât. Pisica a fost prinsă de serviciile de informații și închisă în penitenciarul de maximă securitate Welikada din Colombo, capitala țării. Potrivit rapoartelor oficialilor închisorii, pisica a evadat, notează agenția de știri AFP citată de NST.

Pisica a evadat sâmbătă

Felina a fost depistată sâmbătă de oficialii de informații din pușcărie ai închisoarii de înaltă securitate Welikada, a declarat un oficial al poliției.

În momentul în care a fost prinsă, aceasta căra două grame de heroină, două cartele SIM și un card de memorie. Însă, ea a evadat duminică din camera în care era închisă în interiorul închisorii, a anunțat luni cotidianul local Aruna.

După evadare, nu a existat nicio declarație din partea autorităților penitenciare.

În cadrul închisorii a fost raportată o creștere a numărului de persoane care aruncă peste zid, în interiorul închisorii, pachete cu droguri, telefoane mobile și încărcătoare de telefon.

Sri Lanka se confruntă cu o uriașă problemă a drogurilor, fiind implicați în trafic chiar și ofițeri de la serviciul de combatere a narcoticelor.

Poliția a confiscat săptămâna trecută un vultur care se presupunea că era folosit de traficanții de droguri pentru a distribui stupefiante într-o suburbie din Colombo.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.