O gorjeancă strânge bani ca să alerge pentru România pe Mont Blanc

0
178

O campioană la atletism, gorjeancă, strânge bani, printr-o campanie de derulată de un ONG, pentru a participa la o competiție de alergare montană în Mont Blanc. Andreea Pîșcu își dorește să reprezinte acolo România, dar nu este deloc ușor să ajungă în competiție. Acesta este momentul în care Andreea are nevoie de sprijin. Puteți? Astfel, felicitările de după competiție vor avea fi cu rost.

Este vorba despre Andreea Pîșcu, până acum câțiva ani legitimată la clubul sportiv din Târgu Jiu. Andreea este sportivă la CS Știința Bacău și a plecat de la Târgu Jiu pentru condiții mai bune de antrenament și mai multe oportunități. Nici la Bacău nu e grozav, nu pentru cât își dorește și cât poate obține Andreea.

Andreea are 26 de ani și peste 40 de titluri de campion național din 2012 până în prezent. Deține un titlu de campioană balcanică, este câștigătoarea Val d'Aran by UTMB (2021), cât și a 5 podiumuri europene & mondiale la alergare montană împreună cu echipa.

Cu toate acestea, Andreea nu are banii necesari pentru a participa la o competiție de alergare montană pe Mont Blanc, Ultra-Trail du Mont-Blanc 2022.

La clubul din Bacău, Andreea câștigă 700 lei. O asociație, TOTUL ESTE POSIBIL, a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Andreea Pîșcu.

Pe 25 august 2022, Andreea ar trebui să ia startul UTMB (proba OCC, 55k) și poate obține un rezultat foarte bun. Concursul din Alpi are însă nevoie atât de pregătire fizică, dar și de un buget corespunzător, cursele externe fiind costisitoare, întrucât implică: transport, cazări, mese, înscrieri, echipament, vitamine.

Din cei 2.000 euro necesari s-au strâns doar 923 de euro.

”Participarea la UTMB este visul multor alergători montani. Cursa de 170k care împrejmuiește unul dintre cei mai pitorești și cunoscuți munți, Mont Blanc, a luat naștere în 2003. De-a lungul anilor au fost introduse în concurs și alte probe, iar din 2014 se ține și OCC, Orsières-Champex-Chamonix (55k). Este proba aleasă de mine în acest an, participarea fiind un obiectiv pe care nu îl pot atinge pe cont propriu, din cauza costurilor implicate”, spune Andreea.

Detalii AICI

Donează AICI

Cont: RO36BTRLRONCRT0386479601

Revolut / BT PAY: 0722446352 cu mențiunea ANDREEA PÎȘCU

Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.