O firmă din Târgu Jiu face ANGAJĂRI! Aceștia OFERĂ masă caldă și transport tuturor salariaților!

0
2652

Așa cum promitea încă de la venirea pe piața din Târgu Jiu, compania Avicarvil, parte din grupul de firme ,,La Provincia”, oferă numeroase locuri de muncă pentru a-si duce la bun sfârșit obiectivele. Reprezentanții societății susțin că au nevoie atât de personal calificat cât și de muncitori necalificați, fapt pentru care au încercat colaborări cu instituțiile din Târgu Jiu, cum ar fi Universitatea Constantin Brâncuși, Primărie sau Consiliu Județean, pentru a-i ajuta să identifice persoane în căutarea unui loc de muncă.

Sediul companiei se află pe str. Mărgăritar din Târgu Jiu și se pot depune CV-uri în fiecare zi de miercuri. Printre meseriile căutate se numără: muncitori în tranșare-ambalare, manipulanți, motostivuitoriști cu atestat ISCIR, gestionari depozit, ingineri în producția alimentară, șoferi categoria B, C, E și operatori calculator. Transportul angajaților este gratuit pentru toate zonele limitrofe, fiindu-le acordată și masă caldă.

Fosta companie Avicola Târgu-Jiu a fost cumpărată de societatea Avicarvil, din județul Vâlcea, care face parte din grupul de firme Carmistin. Aceasta dispune de un abator, nouă ferme de pui, din care patru dotate cu echipamente şi cinci în conservare. Investiţia anunţată este de două milioane de euro. Noua firmă de la Târgu-Jiu se numește Avirom, este specializată în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii de pasăre, iar brandul sub care sunt vândute produsele este „La Provincia”.

Articolul original aici.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.