O fetiță de trei anișori, pe care părinții și frații ei o căutau de ore bune, a fost găsită moartă în mașina de spălat

0
740

O fetiță de numai trei anișori, pe care părinții și frații ei o căutau cu disperare de câteva ore bune, a fost găsită moartă în mașina de spălat din locuința familiei.

Dramatica descoperire a fost făcută chiar de tatăl micuței și un alt fiu, care au găsit mașina de spălat oprită, dar hubloul închis.
Tragedia s-a petrecut în seara zilei de joi, 12 ianuarie 2023, în apartamentul unei familii cu cinci copii din arondismentul XX din Paris.

Tatăl fetiței, un bărbat de 48 de ani, s-a întors de la serviciu în seara zilei de ieri și a luat cina împreună cu soția lui și un alt copil, timp în care părinții nu știau unde se află și ce fac ceilalți copii.

Abia după ce au terminat de mâncat, cei doi părinți au observat că mezina familiei lipsea și au pornit cu toții în căutarea ei, atât în apartament cât și în afara sa, cerând chiar și ajutorul vecinilor.

După ore întregi de căutări, în jurul orei 22:30, tatăl fetiței și un frate au găsit-o pe aceasta în interiorul mașinii de spălat, inconștientă, și au chemat imediat o ambulanță la fața locului.

Paramedicii au încercat din răsputeri să o resusciteze, dar la ora 23:30 au fost nevoiți să se dea bătuți și să o declare moartă, mai precizează sursa citată.

Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut această tragedie.

Anchetatorii au relatat, pentru început, că pe corpul neînsuflețit al fetiței nu au fost găsite răni sau vânătăi, iar decesul a survenit cel mai probabil în urma sufocării în interiorul mașinii de spălat.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.