O adolescentă de 15 ani a ajuns în grija statului după ce a mințit că este bătută de familie. De fapt se îndrăgostise de un băiat mai mare cu 5 ani decât ea

0
412

Fată de 15 ani a ajuns în grija statului după ce a minţit că e bătută acasă. Copila se iubea cu un tânăr de 20 de ani, iar părinţii nu o lăsau să-şi continue relaţia.

O adolescentă de 15 ani din Gorj s-a îndrăgostit nebuneşte de un tânăr cu cinci ani mai mare iar părinţii fetei s-au opus poveştii de dragoste şi i-au cerut copilei să încheie relaţia cu bărbatul de care era amorezată. Supărată că proprii părinţi i-au interzis să se mai vadă cu iubitul ei, fata s-a gândit să-i pedepsească la rândul său. A apelat Telefonul Copilului şi i-a reclamat că au lovit-o.

Aceasta a fost luată într-un centru de plasament, numai că după câteva zile adolescenta s-a răzgândit şi a recunoscut că în realitate a vrut să se răzbune pe părinţii săi.

Minodora Sucea, purtător de cuvânt DGASPC Gorj: Într-adevăr, pe perioada şederii în centrul de plasament de primire urgenţă, minora şi-a schimbat declaraţia, spunând că nu mai vrea să rămână în centru şi că vrea să se întoarcă în familie. Urmează să fie întocmit un dosar cu o propunere legală raportată la situaţia de fapt şi de drept a minorei şi a părinţilor acestora.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.