Numele lui Ion Iordache, vehiculat tot mai puternic la șefia ALDE Gorj

0
87

Vine Ion Iordache la șefia ALDE Gorj? Fostul primar de la Turceni nu exclude o astfel de variantă. Nici Robert Filip nu spune nu. ”O să facem o discuție, după concedii, cu prietenii din județ cu care am vrea să ne implicăm în politică. E nevoie de politicieni care să dea direcții, nu doar să facă act de prezență” spune afaceristul, unul dintre cei mai influenți din Gorj. Norica Nicolai declara, vineri, la Turceni, că vrea ”un lider adevărat” în fruntea ALDE Gorj.

Numele lui Ion Iordache a tot fost vehiculat, vara aceasta, pentru președinția ALDE Gorj. Omul de afaceri susține, însă, că n-a discutat nimic cu nimeni, până în acest moment. Iordache susține că nu s-a întâlnit cu Norica Nicolai, președinta interimară a ALDE Gorj, vineri, la Turceni. Afaceristul zice că nu este neapărat interesat de funcții ci de construirea unei echipe care să aducă plus valoare județului.

Robert Filip ne-a explicat ce a vrut să spună Norica Nicolai prin ”liderul adevărat” pe care și-l dorește pentru ALDE Gorj: o persoană cu un proiect serios pentru Gorj, un județ ocolit de investitori. Primarul din Rovinari nu exclude varianta Iordache în fruntea partidului.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns