Noul director de la Transloc a și semnat adeziunea la PSD

0
78

Noul director de la Transloc, Silviu Pîrvuțoiu, a și semnat adeziunea la PSD. Drept urmare numirea în funcție a fost condiționată.

Transloc este o societate subordonata Primăriei Tg-Jiu, primărie condusă de un primar care deja și-a declarat, deja fățiș, trecerea la PSD, după încheierea mandatului. Mai mult decât atât, aceasta se presupune ca va candida la funcția de primar din partea social democraților. Dar până atunci acesta trebuie sa-și dovedească loialitatea, aducând oameni in PSD. Între Paraschiv și Romanescu se rupsese lanțul de iubire și astfel și-a găsit un nou aliat.

Acum PSD se poate “lăudat” cu un nou membru. De altfel și alți directori de instituții, subordonate primăriei, au trecut la PSD.

Adunarea Generală a Acționarilor Transloc au decis in unanimitate suspendarea lui Mihai Paraschiv pe motiv ca nu ar fi recuperat un prejudiciu constat de ANAF, în urmă cu doi ani. Paraschiv susține ca există pe rol un proces care nu s-a finalizat, drept urmare nu există o decizie finală in acest caz.

 

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.