Noul BPJ al PDL Gorj are deja 12 membri

0
16

Câţiva pedelişti stau fără emoţii la scrutinul intern ce se va desfăşura la final de săptămână în PDL Gorj. Este vorba despre 12 pedelişti care nu mai au nevoie să fie votaţi de delegaţii organizaţiei judeţene pentru a face parte din BPJ-ul PDL Gorj.

Cei 6 preşedinţi pe colegiile din judeţ intră direct în BPJ-ul PDL: Gheorghe Grivei, Puiu Diaconescu, Ion Dragu, Ion Dobriţoiu, Cosmin Trufelea şi Eduard Berca devin, din start, vicepreşedinţi ai organizaţiei. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu prim-vicepreşedinţii celor şase colegii parlamentare din judeţ, în acest caz fiind vorba despre: Costel Buzianu(fostul primar de la Tismana), Viorel Săpun(viceprimarul din Bumbeşti-Piţic), Robert Zgăbaia(fostul candidat la deputăţie), Marian Ionescu(fost candidat al PDL la Primăria Mătăsari), Constantin Brănescu, Emanoil Dragomirescu, care primesc funcţia de secretar executiv în noul BPJ.
A.S.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns