Norica și-a luat șase aghiotanți din ALDE Gorj! Unul va fi președinte

0
221

Președintele interimar al ALDE Gorj, eurodeputatul Norica Nicolai, a reușit să convingă conducerea centrală a partidului că trebuie să-și numească o conducere interimară la filiala preluată de curând. Astfel, ieri, Biroul Politic Executiv Național al ALDE a aprobat noua echipă de conducere a ALDE Gorj, din care fac parte, în calitate de vicepreședinți, Ion Iordache, Robert Dorin Filip, Dumitru Ion Popescu, Marian Constantin Pungan, Nicolae Muja și Dian Popescu, fostul lider al organizației, destituit din funcție. Unul dintre cei șase va fi de altfel viitorul președinte al ALDE Gorj.

Ca membri ai Biroului Politic Interimar al ALDE Gorj au fost desemnați următorii: Marius Borcan, Corneliu Căruceriu, Mihai Cosmin Ceaușescu, Ion Ciopălnoiu, Ion Cojocaru, Ilie Fuiorea, Daniel Horcea, Niculina Mocioi, Constantin Popescu, Eftemie Popescu, Marian Alexandru Popescu, Narcis Petre Remetea, Răzvan Rotaru, Dorin Dan Tașcău, Constantin Cosmin Trufelea, Dumitru Cristian Țein și Claudiu Dorinel Vodislav. Mădălina Negrescu, purtătorul de cuvânt al organizației, lipsește din echipă.
Numirile avizate de centru îi convin primarului de Rovinari, Robert Filip, care anunță că: ,,ALDE Gorj repornește la drum cu o conducere înnoită, care urmează să fie consolidată în perioada imediat următoare și cu alte achiziții de calibru, inclusiv din rândurile primarilor gorjeni. Căci oamenii serioși atrag lângă ei oameni serioși!
În prezent, Gorjul are nevoie stringentă de politici responsabile și de lideri politici care să reprezinte acest județ cu adevărat, la nivel național. În ultimii ani, acest județ a ajuns o Cenușăreasă care a furnizat continuu nu numai energie electrică, ci și resurse financiare importante la bugetul consolidat al statului, dar n-a primit aproape nimic înapoi. Gorjul are nevoie de investiții urgente în infrastructură, care nu s-au făcut în ultima perioadă tocmai pentru că acest județ n-a fost reprezentat, la nivel național, și pentru că nimeni nu s-a bătut, cu adevărat, pentru gorjeni”.
Sursa aici

Lasă un răspuns