Ne mândrim cu gorjeanca care lucrează la cel mai mare spital din UK

0
1611

Gorjenii ne fac mândri peste hotare. Fosta șefă a Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, Roxana Hotoboc, este medic de urgență la Spitalul „St. Thomas”, din Londra care ocupă prima poziție în topul celor mai bune spitale din Marea Britanie în 2022.

Roxana Hotoboc medic în cadrul celei mai mari unități medicale din capitala Angliei, a primit la finalul anului trecut o diplomă de excelenţă din partea conducerii medicale pentru modul în care îşi desfăşoară activitatea.

Premierea a fost rezultatul unei campanii la nivel de trust -care înseamnă două spitale,  Guy’s şi St Thomas’ – în care lucrează cu 16.000 de salariaţi. A fost campanie de nominalizare, din partea staffului, a persoanelor care erau considerate că merită premiul de excelenţă pentru activitatea depusă.

”Vă informez, ca fapt divers, că spitalul la care lucrez, St. Thomas’, din Londra, pentru anul 2022 (si nu numai ), ocupa pozitia nr. 1 in topul celor mai bune spitale din UK!
Sincer, este binemeritată această pozitie!
Sigur, niciunde nu e totul perfect, si sunt sigura ca pot fi si pareri contrare, dar, la acest spital, se asigura asistenta medicala de calitate!
Statistica o confirma! Sunt foarte mandra ca fac parte din echipa sa!” a transmis reputatul medic pe pagina sa de socializare.

Ne mândrim cu tine, Roxana!

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.