Munți de deșeuri și gunoaie depozitate pe Aleea Digului

0
45

Având în vedere numeroasele nereguli constatate pe Aleea Digului din municipiul Târgu Jiu, în proximitatea zonei de comercializare a produselor agroalimentare, echipe mixte ale Poliției Locale Târgu Jiu formate din polițiști locali din cadrul:
– Biroului Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Afișaj Stradal,
– Biroului Control Comercial,
– Serviciului Ordine Publică,
– Serviciului Circulație Rutieră,
au desfășurat, în perioada 29 – 30 ianuarie 2023, mai multe acțiuni specifice, în scopul fluidizării traficului rutier, prin asigurarea respectării normelor legale privind oprirea, parcarea și/sau staționarea autovehiculelor, al combaterii depozitarii necontrolate a deșeurilor, precum și al respectării normelor de comerț.

În urma acțiunilor desfășurate au fost dispuse următoarele măsuri:
eliberarea trotuarului destinat circulației pietonale, întrucât acesta era ocupat cu marfă expusă în vederea comercializării;
eliberarea carosabilului ocupat cu vehicule staționate neregulamentar sau cu vehicule abandonate;
ridicarea deșeurilor abandonate și salubrizarea domeniului public și/sau privat, inclusiv a malulului Jiului.

În acest sens, au fost notificați toți agenții economici cu privire la neregulile constatate, fiind acordate termene pentru conformare.
De asemenea, s-a dispus măsura ridicării vehiculelor staționate neregulamentar sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Târgu Jiu.

Totodată, pentru salubrizarea domeniului public au fost solicitați angajații din cadrul Societății Edilitara Public S.A.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare și au ca drept scop asigurarea unui climat de siguranță publică pentru participanții la trafic, precum și asigurarea unui mediu curat și sănătos pentru toți cetățenii.

Video AICI: https://fb.watch/iq0qC6DLK6/

 

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.