Motrenii au uitat să-și achite facturile către UATAA. Lista rușinii făcută publică

0
2889
facturi Uataa

SC UATAA MOTRU SA face apel la cetățenii din Motru să-și achite datoriile restante pentru a putea funcționa normal. Asociațiile de proprietari au strâns datorii foarte mari astfel că dacă nu se vor mobiliza să le achite, unitatea care asigură agentul termic în Motru, nu v-a putea trece cu bine sezonul rece, fapt care se va răsfrânge direct asupra cetățenilor care nu vor beneficia de apă cală și căldură.

„Precizăm faptul că indiferent de dorința noastră de a asigura parametrii de furnizare optimi cu o instalație din 1966, de economiile făcute, cu suma de 31.126 lei achitată de către asociațiile de proprietari în cele 7 zile trecute din lună, societatea noastră nu poate funcționa. Atașăm alăturat o situație cu datoria asociațiilor de proprietari și suma încasată de la acestea în perioada 01-07.11.2023. Vă rugăm să înțelegeți că funcționarea în perioada următoare depinde în primul rând de sumele pe care asociațiile de proprietari reușesc să le recupereze de la datornici, pe care numai dumnealor îi cunosc și împotriva cărora pot aplica măsuri legale de recuperare, și de sumele virate de cele 17 asociații către SC UATAA Motru SA”, a transmis conducerea UATAA Motru.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.