Morega vrea din nou în politică. Vezi în ce partid!

0
163

Fostul deputat Dan Ilie Morega și-ar dori o revenire în politică. Nu oricum și în niciun caz în sânul actualelor partide politice. Președintele Institutului de Politici Publice vrea să facă parte dintr-o nouă formațiune politică care să merite votul alegătorilor.

Fostul președinte PNL Gorj crede că este imperios necesară lansarea unui nou partid pe scena politicii românești. Morega vorbește despre o organizației patriotică din care ar vrea să facă parte. ”Am muncit pentru județul acesta, pentru oameni. Vă spun că s-a distrus tot ce am făcut. Nu mă gândesc să creez un partid pentru că pentru a-l crea îmi trebuie bani. Și, nu sunt omul care să aibă bani. Dar aș intra cu dragă inimă într-un partid naționalist care să aibă o politică internă în interesul poporului și o politică externă la fel”.

„Eu cu cine votez?”

Până să revină în politică Morega rămâne cu o dilemă. Nu știe pe cine să pună ștampila pe 26 mai. „Pe mine mă îngrijorează acest vot și nu m-am hotărât cu ce partid să votez, pentru că ei nu au venit cu niște soluții clare și niște propuneri pertinente. Ce vor face acești europarlamentari pentru România? Nimic decât scandaluri! Nimic pentru consolidarea patriei, economiei, niciun fel de propuneri cu care să meargă în Parlamentul European”, a mai declarat Dan Ilie Morega.

Distribuie pe:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Pinterest
Sursa aici

Lasă un răspuns