Minune într-o biserică din Baia de Fier. Icoana Maicii Domnului a început să plângă

0
15

Un moment uimitor s-a petrecut astăzi într-o biserică veche de aproximativ 270 de ani, din comuna Baia de Fier, din apropiere de Peștera Muierii. Credincioșii care au participat astăzi la slujba de sărbătoarea Sfintei Cruci au observat uluiți cum din ochii Fecioarei Maria de pe o icoană se scurg lacrimi.

„Am asistat la o minune. După slujbă am început să mirui credincioșii, iar după aceea, așa cum se procedează, ei sărută icoanele. Când au ajuns la icoana Maicii Domnului au observat cum curg lacrimi din ochii Maicii Domnului. Icoana lăcrimează și nu sunt picături de apă. Sunt uleioase și foarte frumos mirositoare“, a precizat preotul Puiu Popescu. Acesta spune că minunea poate avea diferite semnificații, mai ales că s-a petrecut într-o zi de mare sărbătoare: „Este o minune Dumnezeiască și numai Dumnezeu poate să știe ce înseamnă. Lacrimile pot însemna lacrimi pentru păcătoșii care s-au îndepărtat de biserică, dar poate să fie și un izvor de mir“.

„Nu mi-a fost dat vreodată să văd așa ceva“

Părintele Puiu Popescu a mai spus că biserica a fost deschisă toată ziua și că a devenit loc de pelerinaj: „Nu mi-a fost dat vreodată să văd așa ceva. Biserica a fost deschisă astăzi toată ziua, pentru că credincioșii au venit de peste tot deoarece au vrut să vadă icoana plângând. Cred că 1.000 de credincioși au trecut doar astăzi pragul bisericii. Eu voi fi prezent aici și în zilele următoare pentru credincioșii care vor să se roage la Dumnezeu și să vadă minunea“.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns