Ministrul Sporturilor vine la Târgu Jiu să spargă frația PNL-PSD de la primărie

0
247

Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, este așteptat miercuri la Târgu Jiu de Mihai Prunariu, șeful Clubului Sportiv Pandurii. Oficialul de la minister cunoaște foarte bine situația în care se află de câțiva ani CS Pandurii, precum și faptul că la nivelul municipalității există o adevărată frăție transpartinică. Aceasta nu mai dorește susținerea Clubului Sportiv condus de

Mihai Prunariu, deși până recent a fost posibil acest lucru.

Este vorba în principal de achitarea facturilor la apă potabilă și menajeră. Lichidul vital este folosit de sportivi și de personalul CS Pandurii. Autoritățile locale și de la PSD și de a PNL sunt de părere că nu mai poate avea loc o colaborare cu CS Pandurii, întrucât nu ar mai exista bazele legale. Prunariu s-a certat inclusiv cu șefii săi de la partid și cu primarul liberal Marcel Romanescu.

Șeful CS Pandurii susține că în spatele lipsei de colaborare transpartinice ar fi anunțul său de a candida la primărie. Așadar, sunt foarte puține șanse ca protocolul semnat între CS Pandurii și Primărie să poată continua în forma actuală. Nici ministrul nu are prea multe pârghii, având în vedere alianța transpartinică formată la nivel local, dar și existența unui nou club, respectiv CSM.
Articolul integral aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.