Ministrul Economiei, în vizită la UM Sadu. Unitatea va beneficia de sprijin financiar!

0
183

Se mărește lista oficialilor care vor ajunge în Gorj în acest wekend. Pe lângă premierul Dăncilă, ministru Finanțelor, Apelor și Pădurilor dar și Agriculturii vor mai face parte din delegație și Niculae Bădălău ministrul Economiei dar și Sorina Pintea ministrul Sănătații. Cei de pe urmă vor face o vizită și la Bumbești Jiu unde Guvernul a alocat sume de bani importante pentru dezvoltarea comunității din Sadu.

În vizita efectuată la Gorj premierul va bifa și o acțiune în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Viorica Dăncilă va sta de vorbă cu administrația CEO și va anunța ce are în plan pentru sprijinirea companiei. „Va fi o prezență destul de masivă pentru că a existat și va exista în continuare preocupare pentru ca activitatea Complexului să nu aibă de suferit, ci să aibă un viitor. Doamna prim ministru alături de reprezentanții din ministerul Energiei și ministrul Deneș vor face o vizită aplicată la Termocentrala de la Rovinari. Vom discuta cu conducerea, administrația dar și cu angajații și reprezentanți ai unor sindicate care vor avea ocazia să vorbească cu doamna Dăncilă, cu domnul Vișan și cu domnul Deneș. Noi sperăm să ajungă la întâlnire și domnul Teodorovici. Se știe foarte bine că plata certificatelor de CO2 împovărează activitatea Complexului. Doamna premier va veni și cu soluții însă sunt anumite date pe care domnia sa le va comunica acolo”, a declarat președintele PSD Mihai Weber.

Bădălău merge la Uzina Mecanică Sadu

Vizite importante vor avea loc și în Bumbești Jiu. Oficialul din Ministrul Economiei va vizita Uzina Mecanică Sadu iar Sorina Pintea va merge la spitalul orășenesc din oraș. „Domnul Bădălău va ajunge la Gorj împreună cu doamna ministru Sorina Pintea care și-a anunțat vizita la Spitalul din Sadu, un spital închis pe vremea PD_L-ului dar care acum a beneficiat de sprijin financiar de 20 miliarde bani vechi. Domnul ministru Bădălău va face o vizită la UM Sadu și va prezenta și investițiile care vor fi făcute la unitatea strategică”, a declarat președintele PSD Mihai Weber.

Distribuie pe:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Pinterest
Sursa aici

Lasă un răspuns