Minerii își strigă nedreptatea în fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție din București

0
158
Manu Tomescu, vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari, continuă protestul la București în fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție! Acesta anunţă că luptă pentru recunoaşterea condiţiilor foarte dificile de muncă din Complexul Energetic Oltenia.
”Astăzi suntem în București să ne strigăm DREPTATEA în fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție!
Noi ne luptăm pentru ca salariații din subunitățile de producție ale C.E.Oltenia să nu ajungă în situația colegilor de la Mintia sau celelalte termocentrale închise fără ca muncitorilor din acele termocentrale să le fie recunoscute condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile!
Nu vrem și nu acceptăm sub nici o formă ca salariaților din C.E.Oltenia să nu le fie recunoscute condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile, iar prevederile legii nr.197/2021 trebuie aplicate în totalitate așa cum sunt publicate în Monitorul Oficial!
Suntem aici pentru toți minerii și energeticienii din C.E.Oltenia! …și pentru cei care s-au pensionat, dar mai ales pentru cei care mai sunt în activitate!
NU CEDĂM!” a transmis Manu Tomescu.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.