Mihaela Rădulescu MESAJ pentru soția unui cunoscut târgujian!

0
23

Soția lui Cătălin Măruță, Andra, și Mihaela Rădulescu au fost protagonistele unui schimb de replici online care i-a încântat pe fanii amândurora. Totul a pornit de la o simplă pălărie.

Andra Măruță s-a fotografia și filmat purtând o pălărie primită de Cătălin Măruță în cadou de la Mihaela Rădulescu, pentru a o felicita ulterior pentru realizările ca moderatoare la Ferma.
„Această pălărie frumoasă a primit-o Cătălin de la Mihaela, iată că pot să o port și eu. Zic jos pălăria! Mulțumesc pentru pălărie, Mihaela. Cum se învârte, dar din dar se face Rai. Felicitări pentru Ferma, am văzut acolo ce acțiune, ce activitate… Te pup, Mihaela!”, a mărturisit Andra în clipurile story publicate pe contul ei de Instagram.
După ce a văzut imaginea, Mihaela Rădulescu s-a grăbit să îi răspundă prietenei sale. „Sunt foarte rare persoanele publice cărora le pasa de ce fac altele ca ele. Și de-aia m-a emoționat story-ul Andrei. Bine, ea nu e doar o … vedeta, știți voi mai bine cine e această femeie/artistă atât de talentată și frumoasă….”, se arată în mesaj.

Tag-urifeaturedOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.