Meteorologii anunță că vremea se va răci din weekend

0
9

Meteorologii anunță că vremea se va răci din weekend, chiar și cu aproape 10 grade Celsius. Ei bine, dacă miercuri și joi vor fi temperaturi de peste 30 de grade în Capitală, de vineri acestea vor scădea până la 20-22, adică temperaturi normale pentru această perioadă!

Conform prognozei meteo de miercuri, 16 septembrie 2020, vremea va fi frumoasă, chiar călduroasă după-amiaza în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil în vest și sud-vest și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sudice.

Miercuri sunt chiar și 32 de grade Celsius în anumite regiuni

Temperaturile maxime se vor încadra între 24-26 de grade Celsius pe litoral și în estul Transilvaniei și 32 de grade Celsius în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade Celsius, mai scăzute în estul Transilvaniei, până spre 6 grade Celsius. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață în zonele joase.

Vremea foarte frumoasă va fi și joi, mai ales în București.

De vineri, însă, temperaturile vor începe să scadă, astfel că sâmbătă, în Capitală, nu vor fi mai mult de 22 de grade.

Prognoza meteo la munte, până pe 27 septembrie
În primele 4 zile de prognoză vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât normalul perioadei, cu media maximelor în jurul a 20 de grade Celsius. Din 18 septembrie și până în 21 septembrie se va răci, chiar semnificativ, astfel că maximele mediate vor fi de 10-12 grade Celsius.

Pe intervalul 22-26 septembrie se va încălzi ușor, cu medii ale maximelor de 14-16 grade Celsius, iar la final se preconizează din nou o scădere a valorilor termice spre 14 grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi în medie de 10 grade în perioada 14-17 septembrie, apoi vor scădea brusc la 2 grade media regională, în 19 și 20 septembrie, și ulterior vor crește din nou pînă la medii în jurul a 8 grade Celsius.

Ploile se vor semnala în 17 și 18 septembrie, iar în restul intervalului probabilitatea apariției acestora va fi destul de redusă.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.