Medicul Neață are INTERZIS la intervenții chirurgicale

0
91
medicul neață

Ca urmare a numeroaselor scandaluri, conducerea Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu a luat hotărârea de a-i interzice chirurgului Gheorghe Neață să mai opereaze în cadrul spitalului. De asemenea Neață nu va mai face gărzi și nicio intervenție chirurgicală în cadrul secției de Chirurgie. Acesta efectuează totuși consultații în Policlinică.

Iren Ibolya Majlat, în vârstă de 51 de ani, din Novaci, a decedat în seara zilei marți, 12 septembrie, după ce, luni seara fusese operată de medicul chirurg Gheorghe Neață.
Femeia a fost dusă cu ambulanța la spitalul din Novaci, ca urmare a unor dureri abdominale, după care a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Potrivit familiei, Iren Ibolya Majlat a fost consultată la Unitatea de Primiri Urgențe, iar medicul chirurg Gheorghe Neață a constatat că suferă de încurcătură de mațe și că trebuie operată imediat, cu toate că femeia suferea de unele probleme medicale

De altfel Neață este acuzat și de decesul unei alte femei, în vârstă de 40 de ani, care a fost operată de ocluzie intestinală. A fost reținut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă, fiind pus sub acuzare de procurori, dar instanța de judecată i-a de dreptul de a-și practica în continuare meseria.

Medicul din Gorj mai este cercetat penal, în alt dosar, și pentru mită. Acesta avea un seif în birou în care la momentul perchezițiilor s-a găsit suma de 70.000 de lei. La intrarea în gardă, medicul se ruga să nu fie prins în momentul în care lua mită.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.