Medalii de aur pentru luptătoarele din Motru!

0
18

Sportivii de la CS MINERUL MOTRU 2008 au participat zilele trecute la CUPA ,,HERCULES”-BĂILE HERCULANE, care a avut loc în perioada 1-3 decembrie.

Luptătorii motreni au avut rezultate foarte bune, potrivit antrenorului Vasile Purdescu. Astfel, Nicoleta Scărlătescu a obținut medalie de aur, Manțog Claudia-medalie de aur, Drăgoescu Mădălina a câștigat tot o medalie de aur. Celelalte luptătoare au câștigat medalii de bronz, dar au luptat bine. Iată: Manțog Florentina-medalie de bronz, Drăgoescu Cristina-medalie de bronz, Butiuc Simina Alexandra-medalie de bronz și Gingu Adelina a ieșit pe locul 5. „A fost prezent la această competiție domnul viceprimar al municipiului Reșița, Dacica Adrian, cel care este întemeietorul acestei cupe, fapt făcut cu ani în urmă. Antrenorii care au însoțit sportivii la această cupă au fost Purdescu Vasile și Iulian Constantin. Mulțumesc organizatorilor acestei cupe!”, a spus antrenorul Vasile Purdescu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns