Materiale de propagandă plătite din bani publici, la Turceni

0
60

Ziarul local din Turceni, editat din banii publici ai contribuabililor, a fost transformat în unealtă de campanie de către edilul localității, Cristiana Cilibiu. Profitând de situația grea în care ne aflăm ca urmare a pandemiei de cronavirus, primarul PNL de la Turceni a ales cea mai facilă cale de a ajunge la cât mai mulți locuitori. Astfel, împreună cu ziarul local, locuitorilor din Turceni le-au fost oferite măști de protecție în culorile partidului din care face parte primarul, respectiv culoarea galben. Mai mult decât atât, primărița, împreună cu principalul său susținător, Ion Iordache, dar și membrii din staff-ul său de campanie, s-au fotografiat cu măștile în culoarea partidului, subvenționate din banii contribuabililor, și s-au postat pe o rețea de socializare.

Sindicalistul Iovan, alături de primăriță

Alături de primărița PNL, în pozele postate pe o rețea de socializare apare și liderulde sindicat de la Energia Rovinari, Eugen Iovan. La adresa acestuia, dar și a altor lideri de sindicat din CEO, au exisat numeroase acuze că face presiuni asupra oamenilor care nu susțin Partidul Național Liberal.

Între timp, poliția își face somnul de frumușețe

În timp ce reprezentanții puterii de la Turceni se lăfăie, viața contracandidaților doamnei primar nu este una ușoară. Doar doi candidați au avut tupeul să concureze pe Cristina Cilibiu, iar unul dintre ei aproape că a rămas fără materiale de campanie din cauza celor care le vandalizează. Este vorba despre Adrian Biriboiu, candidatul PSD la Primăria Turceni, care susține că deși a depus două sesizări la poliție, până acum oamenii legii nu au reușit să îi identifice pe cei care rup bannerele candidaților la primărie, mai puțin pe cele ale primarului Cristina Cilibiu. Cetățenii din Turceni par mult mai pregătiți ca poliția, din moment ce toată lumea știne cine sunt cei care rup bannerele, iar cei care ar trebui să îi tragă la răspundere pe răufăcători habar nu au.

”Am mai reușit ”performanța” să mi se mai taie trei bannere puse. Am făcut din nou sesizare la politie, iar acum cercetează cine le-a tăiat, cu slabe șanse, însă, de a-i identifica pe făptași. Mai degarabă mă ajută oamenii să-i identific pe cei care au tăiat bannerele, pentru că nu se mai feresc de nimeni, o fac după lăsarea serii, fără rușine și fără teamă, deși exista o plângere în prealabil la poliție pentru aceeași faptă . Este vorba despre oamenii din echipa doamnei primar, care au fost recunoscuți de cetățeni, dar nu identificați de polițiști. Mi-au fost distruse cinci bannere și mai am doar trei. Patru mi-au fost luate cu totul, iar unul tăiat cu un obiect ascuțit”, a declarat Adrian Biriboiu, candidatul PSD la Primăria Turceni.

Primărița din Turceni, Cristina Cilibiu, candidează pentru un nou mandat din partea PNL. Aceasta a fost candidatul PSD la primărie până de curând, când a făcut pasul în tabăra celor aflați la putere. Aceasta a declarat că a făcut pasul pentru cetățeni, recunoscând astfel că PNL dă bani doar celor fac parte din partid.

Articolul Materiale de propagandă plătite din bani publici, la Turceni apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.