Masonul Coica, viceprimarul preferat de Romanescu, prosper om de afaceri, cu sute de mii de lei în conturi și firme și cu un salariu de 1.100 de lei?!

0
59

Unde s-a parafat înțelegerea

Primarul Marcel Romanescu a anunțat, miercuri, oficial, că PNL va face alianță în Consiliul Local Tg-Jiu cu Pro România. „Nu există decât o singură opțiune: Pro România. (…) Gabriel Coica va fi viitorul viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, ca să fie cărțile date pe față, să nu o mai dăm după cireș. Gabriel Coica a demonstrat că poate să fie un partener corect pentru viitoarea guvernare locală de la Târgu-Jiu și va fi singura mea opțiune pentru postul de viceprimar. Ca să închid orice speculație. Nu există altă variantă. Există Gabriel Coica, din partea Pro România”, a afirmat Romanescu, care a adăugat că a venit confirmarea şi din partea lui Victor Ponta, preşedintele Pro România.
Primarul a mai spus că înțelegerea cu Pro România a fost făcută încă din campania electorală pentru alegerile locale.
Anunțul lui Romanescu nu constituie o surpriză, câtă vreme s-a speculat că, la începutul campaniei electorale, liderii locali ai PNL și ProRomânia au bătut palma pentru o majoritate în Consiliul Local și, implicit, pentru susținerea celor doi viceprimari, câte unul din partea fiecărei organizații politice. La vremea respectivă, jurnaliștii gorjonline.ro au aflat că întâlnirea a avut loc în biroul lui Mihai Prunariu, șeful AJF Gorj, ales, recent, consilier județean din partea partidului lui Ponta.

Cine este Gabriel Coica

Preferatul lui Romanescu a fost inspector antifraudă, până în urmă cu patru ani, când s-a decis să se întoarcă la business-urile sale.
Gabriel Coica se ocupă de două firme ale familiei, Rotree Sport SRL și Rotree Trading Company SRL, care au avut, împreună, afaceri de aproape 400.000 de lei, anul trecut, și profit comun de 60.000 de lei.
Viitorul viceprimar a acordat celor două societăți împrumuturi, în nume personal de 313.000 de lei și, cu toate astea, ca angajat al Rotree Trading Company SRL, Coica e retribuit cu 1.137 de lei, lunar.
”Săracul” viceprimar deține 175.000 de lei în conturi, are ceasuri și bijuterii în valoare de 35.000 de euro și un Volskwagen Phaeton. Averea lui Coica abia acum începe: trei terenuri, o casă și două spații comerciale în Tg-Jiu, patru terenuri, o casă și un spațiu comercial în centrul comunei Arcani și o casa de vacanță, cu terenul aferent, în stațiunea montană Rusu, lângă Petroșani. Viitorul primar are și datorii la bănci de 14.000 de euro și 41.000 de lei.

Legături cu Masoneria

Gabriel Coica este membru al unei Loji masonice din Gorj, o structură obscură care nu are nici o legătură cu scopul așa ziselor asociații elitiste, din care fac parte mai multe persoane publice. Viitorul viceprimar deține și un anume rang în acea așa zisă Lojă. Deocamdată, declarația acestuia de interese nu apare pe site-ul ANI, pentru că apartenența la o asociație de acest tip trebuie declarată.

Tag-urifeatured viceprimarOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns