Marian Rotaru a revenit în politică. ”A trebuit să iau o hotărâre, nu pot sta cu mâinile în sân!”

0
103

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.


Dat afară din Primăria Târgu-Jiu, Marian Rotaru a revenit în politică. De vineri, este președinte al organizației municipale a UNPR.

Rotaru a avut o discuție la București cu Gabriel Oprea și au ajuns la o înțelegere. În 2020, va candida, din nou, la Primăria Târgu-Jiu, convins fiind că scandalul ”Pedichiura” nu i-a știrbit imaginea iremediabil.

”A trebuit să iau o hotărâre, nu pot sta cu mâinile în sân! A fost o execuție!” spune fostul primar din Lelești, referindu-se la motivul revenirii pe scena politică.

Rotaru are în plan să facă din UNPR Târgu-Jiu o organizație puternică. Fostul șef de la Patrimoniu crede că are suficientă credibilitate pentru a-și atinge obiectivul.

Marian Rotaru are de gând să candideze la Primăria Târgu-Jiu în 2020. Fostul subaltern al lui Marcel Romanescu vede o mulțime de nerealizări în dreptul actualului edil.

Rotaru NU mai poate contesta calificativul ”Nesatisfăcător” primit de la primarul Romanescu, odată ce a revenit în politică, a anunțat, luni, edilul Târgu-Jiului.

“Și-a dat seama că poate e mai bun ca politician decât a fost ca director. Nu a putut face niciodată diferența între a fi politician și funcționar public” a comentat Marcel Romanescu.

Primarul Romanescu a reafirmat că a respectat întru-totul legea sancționându-l, acum, pe Marian Rotaru și nu în momentul în care a apărut scandalul “Pedichiura”.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns