Marian Rotaru a revenit în politică. ”A trebuit să iau o hotărâre, nu pot sta cu mâinile în sân!”

0
57


Dat afară din Primăria Târgu-Jiu, Marian Rotaru a revenit în politică. De vineri, este președinte al organizației municipale a UNPR.

Rotaru a avut o discuție la București cu Gabriel Oprea și au ajuns la o înțelegere. În 2020, va candida, din nou, la Primăria Târgu-Jiu, convins fiind că scandalul ”Pedichiura” nu i-a știrbit imaginea iremediabil.

”A trebuit să iau o hotărâre, nu pot sta cu mâinile în sân! A fost o execuție!” spune fostul primar din Lelești, referindu-se la motivul revenirii pe scena politică.

Rotaru are în plan să facă din UNPR Târgu-Jiu o organizație puternică. Fostul șef de la Patrimoniu crede că are suficientă credibilitate pentru a-și atinge obiectivul.

Marian Rotaru are de gând să candideze la Primăria Târgu-Jiu în 2020. Fostul subaltern al lui Marcel Romanescu vede o mulțime de nerealizări în dreptul actualului edil.

Rotaru NU mai poate contesta calificativul ”Nesatisfăcător” primit de la primarul Romanescu, odată ce a revenit în politică, a anunțat, luni, edilul Târgu-Jiului.

“Și-a dat seama că poate e mai bun ca politician decât a fost ca director. Nu a putut face niciodată diferența între a fi politician și funcționar public” a comentat Marcel Romanescu.

Primarul Romanescu a reafirmat că a respectat întru-totul legea sancționându-l, acum, pe Marian Rotaru și nu în momentul în care a apărut scandalul “Pedichiura”.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns