Maria Constantin criticată dur de fani, după ce a intrat în „telenovela” cu Vulpița și Viorel

0
137

Cântăreața de muzică populară, Maria Constantin a fost aspru criticată de către fanii săi după ce și-a ascociat imaginea cu vedetele Antenei 1: Vulpița și Viorel. Ce mesaje i-au lăsat internauții artistei pe rețelele se socializare?

Fosta soție a lui Ciprina Tapotă dar și a omului de afaceri Marcel Toader a stârnit un val de cririci după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de Vulpița și Viorel. Mai mult, artista a anunțat că va lansa și o nouă melodie în colaborare cu aceștia. Fanii cântăreței au reacționat imediat și au taxat-o pe aceasta. Prietenii virtuali ai Mariei Constantin o acuză că a decăzut foarte mult dacă a ajuns să se asocieze cu Viorel și Vulpița.

Mai mulți internauți i-au transmis că s-a făcut de râs și a decăzut în ochii lor pentru că intenționează să scoată o piesă cu Vulpița.

„Să-și fie rușine! Ai ajuns de râsul râsului!”, a comentat o persoană.

„Nu pot să cred așa ceva, cât de mult ai decăzut!”, i-a scris altcineva.

„Sper că este o glumă, nu pot să cred că o artistă ca tine face așa ceva pentru nimic în lume”, este mesajul pe care i l-a transmis un alt internaut.

Maria a mărturisit la „Acces direct” că a primit mai multe critici decât aprecieri și le-a transmis fanilor să nu mai fie atât de răutăcioși, ci să privească viața cu mai mult amuzament, așa cum o face și ea.

Maria a vrut să le ofere o mână de ajutor celor doi, care au devenit cunoscuți datorită emisiunii de la Antena 1 în urma unui scandal în care Vulpița spunea că a fost victima unui viol, după care recunoscuse că a mințit.

„Sunt foarte mulți oameni care au nevoie de o mână de ajutor. Toți îi critică, dar se uită la ei”, a declarat Maria Constantin.

„A fost o mare provocare pentru mine. E un om care nu a avut de-a face cu asta, dar el s-a descurcat, zic eu, bine.

Cred că Viorel va fi peste Veronica. Este o melodie bună, videoclipul este unul bun. Cele două personaje vor fi urmărite. Omul mai trebuie să mai și râdă”, a continuat fosta nevastă a lui Ciprian Tapotă.

Cu toate astea videoclipul a acumulat nu mai puțin de 340 mii de vizite la doar trei ore de la lansare.

Articolul Maria Constantin criticată dur de fani, după ce a intrat în „telenovela” cu Vulpița și Viorel apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns