Marcel Romanescu se mai vrea o dată primar, dar fără să fie la mâna lui Vîlceanu. Vezi cum îi răspunde liderul de la Gorj

0
142

Romanescu se vrea primar încă un mandat, dar spune că nu o să mai fie niciodată la mâna lui Dan Vîlceanu și a lui Gheorghe Grivei. În replică, Vîlceanu îi aduce aminte că PNL este partidul care l-a făcut primar și asta, în mare parte, tot datorită influenței pe care Vîlceanu o are în organizația politică.

În cadrul unei conferințe de presă, organizată săptămână trecută, liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, i-a transmis actualului primar al Municipiului Târgu Jiu că atunci când a fost desemnat candidat din partea partidului a fost într-o oarecare măsură la mâna sa: „Noi avem un BPJ, totul trece prin vot. Nu se pune problema să fie la mâna mea, chiar dacă influența mea e mai mare în partid. Din punctul meu de vedere și atunci când a fost pus candidat a fost cumva la mâna mea, dar așa funcționează partidele prin Biroul Permanent Județean. Eu am un vot și , binențeles, influența mea în partid”.
Sursa aici

Lasă un răspuns