Marcel Romanescu a trecut, oficial, în PSD

0
67

În apropierea alegerilor, dar și pentru a putea face o campanie electorală susținută, Marcel Romanescu a trecut, în mod oficial, la PSD. Alături de el au mai făcut pasul spre PSD și câțiva consilieri locali ai PNL.

Anunțul a fost făcut de șeful organizației municipale, Adrian Dăianu: “Bun venit în echipa PSD Târgu Jiu domnului primar Marcel Romanescu, domnului viceprimar Bogdan Bejinaru și consilierilor locali Vulpe Daniela, Nodea Eugen, Slivilescu Ion, David Emil, Stoichitoiu Gabriela, Arsenie Bogdan, Fiu Claudiu.

Suntem din ce în ce mai mulți, implicați, bine pregătiți, oameni valoroși și muncitori. Prieteni vechi, dar și noi, avem același obiectiv: să continuăm proiectele pentru modernizarea municipiului Târgu Jiu.

Vă mulțumesc tuturor pentru eforturile pe care le depuneți, știu că nu este ușor, dar, ca de fiecare dată, vom câștiga pentru că suntem cei mai buni!”

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.