Lucrări de canalizare în mai multe zone din Târgu Jiu! Ce străzi trebuie să EVIȚI!

0
97

În mai multe cartiere ale Târgu-Jiului, municipalitatea derulează în această perioadă lucrări de extindere şi modernizare a canalizării menajere. Este vorba atât de lucrări începute deja, dar și de lucrări care vor urma să înceapă în perioada următoare. Lucrările la canalizarea din Drăgoieni au început în urmă cu doi ani, în această perioadă urmând să se apropie de final. Este vorba de Calea Bucureşti, strada Sf. Dumitru, Aleea Sf. Dumitru, strada Petreşti, strada Amaradia. Investiţia are o valoare de aproximativ 6 milioane de lei, fiind finanțată de la bugetul de stat şi urmează a fi încheiată până la sfârşitul acestui an. În acest moment se desfășoară lucrări în cartierul Griviței, str. Alexandru Ioan Cuza și str. Slt. Gheorghe Bărboi.
Urmează să înceapă lucrările în partea de Sud a orașului, respectiv str. Teilor, str. Olari, dar și extinderea canalizării pe strada Microcolonie.Valoarea totală a investiţiilor pe parte de canalizare menajeră în toate cartierele deja amintite este de aproximativ 12 milioane de lei, jumătate din sumă provenind din fonduri guvernamentale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.
Articolul original aici.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.