Localnicii din Meteor își repară singuri strada

0
75

Romii din cartierul Meteor al municipiului Târgu Jiu s-au apucat să își repare strada, după ce firma care a făcut canalizarea a lăsat în urmă un drum plin de gropi. Oamenii spun că și-au rupt mașinile în gropile din drum, astfel că s-au mobilizat cu pietriși, roabe și lopeți și au trecut la treabă.

“E scump să reparăm mașinile, bani nu mai sunt, așa că reparăm noi drumul”, a spus un localnic. “Cine a făcut lucrarea asta, a făcut-o de doi bani”, a spus în altul.

Localnicii sunt supărați pe primarul Marcel Romanescu și spun că pe timpul lui Florin Cârciumaru aveau o stradă frumoasă. Primarul vede altfel lucrurile. “E foarte bine că oamenii din comunitate dau o mână de ajutor. Pe de altă parte, Poliția Locală a amendat societatea care a făcut lucrarea. Nu văd de ce oamenii ar fi supărați, câtă vreme am luat măsuri pentru a avea condiții mai bune”, a spus Romanescu.
Articolul integral aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns