LIDER PNL Gorj, primele declarații după INFECTAREA cu COVID-19

0
8

Gheorghe Grivei se simte bine după ce a fost confirmat cu coronavirus. Vicepreședintele PNL Gorj spune că, după ce a avut dureri musculare, senzație de tuse și răgușeală, a decis să se testeze. În urma rezultatului pozitiv, s-a internat și se află sub tratament la Spitalul “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. „Recomand tuturor ca, și la o răceală banală să facă testul, nu știi ce ascunde o răceală. Dacă descoperi boala din timp și tratamentul va fi mult mai ușor. Se trece mai ușor prin boală”, spune Grivei. Liberalul nu știe de unde ar fi putut lua coronavirus. Liderul PNL spune că a respectat măsurile de protecție împotriva COVID-19. Vicepreședintele liberal neagă că s-ar fi îmbolnăvit după ce ar fi participat la o petrecere după alegerile locale.

Vîlceanu: Nu există risc de infectare la PNL Gorj

Trei liberali din cadrul PNL Gorj au fost confirmați, în ultima perioadă, cu coronavirus. Pe lângă vicepreședintele, Gheorghe Grivei, au mai fost infectați și secretarul general din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Victor Banța, și directorul Transloc SA Târgu-Jiu, Mihai Paraschiv. Dan Vîlceanu ține legătura cu colegii de partid aflați în izolare. Liderul PNL Gorj spune că toți au o stare bună de sănătate. Deputatul dă asigurări că în cadrul partidului nu există risc de infectare în urma cazurilor confirmate. “De la alegeri nu ne-am mai întâlnit. Ultima ședință de BPJ am făcut-o online”, spune Vîlceanu.

Tag-urifeatured gheorghe griveiOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.