Liceul Ion Mincu va avea un laborator inteligent în domeniul roboticii

0
79

Azi, 6 februarie 2024, conducerea Liceului Tehnologic ION MINCU a semnat contractul de finanțare în valoare de 351.246,59 lei pentru realizarea unui laborator inteligent pentru domeniul robotică.

Contractul a fost semnat între L.T.I.M. și Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării denumită în continuare (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației, în calitate de agenție de implementare a proiectelor privind investițiile.

Elevii liceului vor beneficia echipamente moderne, la cele mai înalte standarde tehnologice, care vor acorda suportul necesar realizării demersului didactic.

Prin finanțarea asigurată se vor achiziționa imprimante 3D, scanere 3D, dispozitive pentru realitate virtuală, sisteme de sonorizare și videoconferință, precum și alte dispozitive de înaltă tehnologie, precum mașini de debitare cu laser.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.