Jandarmii gorjeni au amendat o firmă care exploata lemn în zona Baia de Fier

0
49

Un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului Novaci, pe timpul executării unei misiuni de ordine şi siguranță publică, având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a constatat că pe Valea Galbenului din Baia de Fier, se desfășurau activități de exploatare silvică iar materialul lemnos era depozitat pe malul și în albia râului Galbenu.

Jandarmii au identificat societatea comercială ai cărei lucrători efectuau debitarea materialului lemnos și au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 4.000 de lei, conform prevederilor art. 63, lit. h din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, pentru că au depozitat materialul lemnos pe malul și în albia râului Galbenu, iar rumegușul rezultat din debitarea acestuia a ajuns în albia râului.

În situația în care observați fapte similare de încălcare a normelor legale în domeniul pescuitului și acvaculturii, vă recomandăm să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să vă adresați unui echipaj de jandarmi în vederea aplicării măsurilor legale.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.