Iordache, acuzat că nu respectă statutul PSD

0
17

Declarațiile publice legate de candidatura lui Ciprian Florescu la Primăria Târgu Jiu nasc discuții aprinse și în interiorul PSD Gorj. După ce săptămâna trecută Ion Iordache a sugerat că PSD ar trebui să mai caute candidat la municipiu și a declarant că fostul prefect, Cristinel Rujan, ar avea calitățile unui primar, fostul lider ALDE Gorj, trecut în tabăra social democraților, s-a mai lovit de o reacție contondentă din partea colegilor din PSD. Vicepreședintele PSD Gorj, Andrei Marioreanu, i-a sugerat lui Iordache că ar trebui să învețe satutul partidului.

”În interiorul partidului acceptăm orice inițiativă, orice propunere, dar acum candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar la Târgu Jiu este Ciprian Florescu. Ion Iordache a intrat într-un Partid Social foarte mare: încearcă să respecți statutul acestui partid! Sigur, acolo în interior, putem să discutăm, dar preocupările noastre de aici încolo, din moment ce s-a stabilit foarte clar candidatul, sunt legate de prezentarea proiectului pentru Municipiul Târgu Jiu, echipa de consilieri locali, comunicatori. Asta vor trebui să facă. Deci lucrurile sunt cât se poate de clare. Nu mai există loc de interpretări și de aceea sper că a înțeles și Ion Iordache că este un Partid Social Democrat disciplinat, care are un statut și odată ce au fost luate niște hotărâri, ele trebuie respectate. Și sunt sigur că această soluție, care a fost trecută prin foarte multe filtre și prin foarte multe voturi, este soluția prin care PSD, în Municipiul Târgu Jiu, își dorește categoric să câștige primăria fără niciun fel de dubiu”, a declarat Andrei Maioreanu, vicepreședinte PSD Gorj, la Radio Impact.

Printre cei care au reacționat după declarațiile făcute de Ion Iordache a fost și Aurel Popescu, șeful organizației municipale a PSD.

Articolul Iordache, acuzat că nu respectă statutul PSD apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.