Ion Iordache face concurs! Participanții trebuie să răspundă la o întrebare

0
100

Concurs inedit lansat de senatorul Ion Iordache. Acesta vrea să afle ”Ce tip de politician vă doriți?”. Cine va răspunde la această întrebare va participa la extragerea pentru trei măsuțe din lemn, realizate chiar de el, ajutat de câteva mâini dibace.

”Împreună cu doi tineri liberali, am construit trei măsuțe pe care vrem să le oferim celor care răspundeți la următoarea întrebare: ”Ce tip de politician vă doriți?”. Extragerea se va face transparent, iar câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți. Așteptăm cu interes comentariile voastre. Cei care sunteți interesați să învățați să confecționați astfel de obiecte, vă aștept să-mi scrieți în privat să stabilim când putem lucra împreună.

Mesele sunt semnate de mine și de cei doi tineri liberali care au contribuit la realizarea lor.
Masa dreptunghiulară este realizată din lemn de salcâm, iar celelalte două sunt din buturugă de stejar. Extragerea va avea loc duminică, 28 ianuarie” a transmis Iordache pe pagina de socializare.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.