Inventarul PSD în privința investițiilor de la Cărbunești și Scoarța

0
23

Dănuț Birău și Ion Stamatoiu, primii primari PSD aduși de noii lideri, Mihai Weber și Cosmin Popescu, în conferință de presă pentru a se lăuda cu investițiile din localitățile pe care le conduc.

Liderul social-democraților gorjeni, Mihai Weber, și-a propus ca la fiecare întâlnire cu presa de la sediul partidului, să fie prezenți cel puțin doi edili. Nu este exclus să fie prezentați, în perioada următoare, și aleși locali de la alte partide care vor să treacă la PSD.

Ion Stamatoiu a vorbit despre căminele culturale și școlile din comuna Scoarța, pe care a reușit să le reabiliteze. Primarul a profitat de ocazie pentru a-i cere sprijin deputatului Mihai Weber pentru una dintre unitățile de învățământ cu toaleta în fundul curții.

Ion Stamatoiu a mai spus că speră să fie sprijinit de noii lideri ai PSD Gorj și pentru introducerea rețelelor de gaze și canalizare în comună.

Dănuț Birău a vorbit despre drumurile pe care le-a asfaltat și investițiile făcute la piața și-n școlile din orașul Târgu-Cărbunești, în primii 3 ani de mandat.

Birău a anunțat că are în plan modernizarea creșei din Târgu-Cărbunești și a ambulatoriului spitalului de urgență din oraș. În plus, edilul a promis că vor fi făcute lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare în satele componente.

Birău speră ca, în acest an, să înceapă lucrările și la modernizarea Străzii Pieței, pentru care a primit finanțare pe PNDL2.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns