INUMAN: În ce condiții își duce traiul de zi cu zi un bătrânel PRIZONIER într-o ruină!

0
88

O postare făcută pe un site de socializare demonstrează că nepăsarea pentru cei din jurul nostru a ajuns la cote alarmante. Un bătrânel își duce ultimile momente din viață într-un loc ce nu poate fi numit casă. Ruina în care locuiește acesta se poate dărâma în orice clipă cu bătrânelul prizonier înăuntru. Localitatea unde se întâmplă acest lucru se numește Ghioroiu și se află la mai puțin de 100 de km de Târgu Jiu, în județul Vâlcea. „ Există în România! În așa <casă> un muribund își trăiește agonia…nimănui nu-i pasă! Zile în șir a plouat peste el! Adresa localitatea: Ghioroiu. Județ Vâlcea” se arată într-o postare pe un site de socializare.

Conform impactreal.ro „Ghioroiu a rămas, cu siguranţă, cea mai săracă localitate a judeţului, uitată de lume, unde peste 1500 de suflete trăiesc într-o sărăcie lucie. Ignorată de-a lungul timpului de incompetenţa unor primari care s-au perindat pe la administrarea localităţii şi pasată de fiecare dată de la alocarea fondurilor din partea Consiliului Judeţean, Ghioroiu a rămas în urmă cu sute de ani”.

Articolul original aici.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns