Interzişi la legitimări şi transferuri! Oficialii de la Pandurii au depus memoriu

0
116

Deşi s-a despărţit de zece dintre componeţii cu care a încheiat sezonul trecut al Ligii 2, Pandurii Târgu Jiu nu-şi poate completa lotul, după ce a primit interdicţie din partea FRF la transferuri şi legitimări. Motivul e legat de unele restanţe salariale către antrenorii de la grupele de copii şi juniori, care au refuzat să mai semneze actele necesare licenţierii clubului, aşa cum o făcuseră în urmă cu un an.

”Avem o problemă, în momentul de faţă, cu legitimările şi cu transferurile jucătorilor. Ni s-a aprobat înscrierea în Liga 2 cu această interdicţie, dar am depus un memoriu şi am cerut suspendarea sancţiunii. Clubul poate primi şi o perioadă de probă, ce poate varia între şase luni şi doi ani. Am cerut ca FRF să ia în calcul acest lucru. Sancţiunea vine din cauza unor probleme financiare nerezolvate. În anumite situaţii, la cluburile aflate în insolvenţă, se pot decala acele termene, pentru că ele fac o eşalonare la plată, pe care chiar am transmis-o către federaţie. Nu suntem singurii în această situaţie. Aşteptăm un răspuns după întrunirea Comitetului Executiv”, a precizat noul director sportiv al clubului Pandurii, Camilian Floroiu.

Practic, gruparea gorjeană nu poate opera transferuri, dar nu poate legitima nici jucători liberi de contract, cum oricum ar fi fost cazul în majoritatea celor care urmau să ajungă vara această la Târgu Jiu. Pentru a nu rămâne complet descoperit, antrenorul Adrian Bogoi a promovat în această perioadă o serie de juniori din propria pepinieră a clubului, care automat pot juca pentru echipa de seniori.

Oricum, Pandurii nici nu pare să aibă multe variante, singurele noutăţi din lotul lui Adrian Bogoi fiind portarul Iulian Dinu (”U” Cluj) şi atacanţii Daniel Unguru (ACSO Filiaşi) şi Dumitru Rogac (Zoria Bălţi).
Alexandru Vodă (mijlocaş, FC Hermanstadt), George Tudoran (atacant, Rapid), Gabriel Dodoi (atacant, Rapid), Denis Brînzan (fundaş, FC Argeş), Andrei Blejdea (atacant, FC Argeş), Robert Dănescu (fundaş, FC Argeş), Alexandru Costache (portar, revenit la Concordia Chiajna), Milos Draca (fundaş, destinaţie necunoscută), Hery Du-ho Kim (mijlocaş, destinaţie necunoscută) şi Laurenţiu Tudor (mijlocaş, destinaţie necunoscută) s-au despărţit de vara aceasta Pandurii.

Mâine, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, Pandurii va disputa un amical cu nou-promovata în Liga 3 Gilortul Târgu Cărbuneşti.

Sportul Snagov şi Daco-Getica Bucureşti sunt celelalte două cluburi din Liga 2 care au primit interdicţie la legitimări de jucători în această vară.
sursa: prosport.ro
Articolul integral aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns