Incredibil! A furat baterii pentru panouri solare și le-a vândut pe Facebook. Profilul l-a dat de gol

0
226
reținut, cătușe

Administratorul unei societăți din comun Bustuchin a depus o plângere la poliție deoarece, timp de trei zile, o persoană necunoscută ar fi furat patru acumulatori fotovoltaici, prin tăierea cablurilor electrice de conectare dintre panouri și baterii. Cel puțin neinspirat a fost hoțul atunci când a postat bunurile furate pe o rețea de socializare, spre vânzare. Acesta a fost identificat după profilul de Facebook.

”Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați prin plângere, de către reprezentantul unei societăți cu punctul de lucru pe raza comunei Bustuchin, cu privire la faptul că în perioada 3-5 ianuarie a.c., autori necunoscuți ar fi sustras 4 acumulatori fotovoltaici, prin tăierea cablurilor electrice de conectare între panou și acumulatori.

Din cercetări a reieșit că bunurile sustrase au fost postate pe o rețea de socializare, fiind oferite spre comercializare.

Bunurile au fost recuperate de polițiști, prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii fiind de 4680 lei.

Din administrarea probatoriului, polițiștii au stabilit că la data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 07:00, un bărbat de 32 de ani, din comuna Bustuchin, s-a deplasat la o sondă amplasată în aceeași localitate, de unde a sustras cei patru acumulatori.

Ulterior, bunurile sustrase au fost vândute unui alt bărbat, în schimbul sumei de 800 lei.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat” au transmis polițiștii.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.