Incident șocant la o universitate din Constanța: un student a incendiat un profesor din cauza notei obținute

0
63

Un incident grav a avut loc, joi, într-o universitate din Constanța, unde un student a incendiat un profesor în vârstă de 70 de ani, nemulțumit de nota primită la un examen. Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 12:30 și s-au deplasat rapid la fața locului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, studentul de 22 de ani ar fi aruncat alcool sanitar pe profesor, după care i-a dat foc. Incidentul s-a petrecut în incinta universității, șocând personalul și studenții prezenți.

Profesorul a suferit răni minore la un picior și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire, starea sa este stabilă, iar rănile nu îi pun viața în pericol.

Din primele cercetări reiese că studentul, profund nemulțumit de nota acordată la examen, a recurs la acest gest extrem în timpul unei discuții cu profesorul. Martorii afirmă că tensiunea dintre cei doi escaladase de ceva timp, însă nimeni nu se aștepta la un astfel de deznodământ.

Reacția Autorităților

”Din primele cercetări efectuate rezultă că un student, nemulţumit de nota obţinută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă. Acesta ar fi suferit vătămări corporale minore la nivelul piciorului”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului și motivele care au stat la baza acestui act de violență. Studentul a fost reținut pentru audieri și urmează să fie evaluat psihologic pentru a se determina starea sa mentală la momentul comiterii faptei.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.