Încă un fost salariat al CE Oltenia a decedat, la puțin timp de la pensionare

0
685

Revolta în rândul salariaților Complexului Energetic Oltenia după ce un fost salariat a decedat la puțin timp de la pensionare.

Este vorba de un bărbat de 55 de ani care a lucrat vreme de 37 de ani în cadrul Termocentralei Rovinari și se pensionase in vara anului trecut.

“Vă scriu încremenit de tristețe și plin de revoltă, despre încă un deces al unui coleg de-al nostru, sau mai exact un fost coleg care se pensionase anul trecut în luna august!

Este vorba despre Radu Șerbănoiu, în vârstă de 55 de ani, energetician din Termocentrala Rovinari, la Atelierul Benzi Centrale, care după 37 de ani de muncă nu a mai apucat decât câteva luni să se odihnească și să se bucure de pensie!

Sunt revoltat pentru că în situația aceasta dramatică se află mii de salariați ai C.E.Oltenia, iar guvernanții refuză să aplice legea care le recunoaște condițiile de muncă, invocând impactul bugetar.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! a transmis sindicalistul Manu Tomescu.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.