În primul său turneu național Confesiune, Smiley a inaugurat Sala Sporturilor din Târgu Jiu

0
122

In primul sau turneu national #Confesiune, Smiley a inaugurat Sala Sporturilor din Targu Jiu. Aproape 2000 de oameni au luat parte la prima confesiune sustinuta de Smiley in primul concert organizat la Sala Sporturilor din Targu Jiu.

„Am avut un public foarte frumos la Targu Jiu! A fost asa cum visez inaintea fiecarui concert, sa ne conectam prin muzica mea si sa cantam impreuna fara sa ne dam seama cand trec doua ore.”, marturiseste Smiley.

Doua ore pline publicul a cantat si dansat cu Smiley pe cele mai cunoscute piese. Seredinschi, artistul nou lansat de HaHaHa Production, a deschis concertul cu Piesa mea de dor si Ochii ei, single-uri cunoscute, dar si cu piese noi, Fata de pe Insta si cove-ul Girls Like You de la Maroon 5.

Turneul national #Confesiune va continua astazi in Timisoara iar duminica se va incheia la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta.

Organizatorii Turneului National #Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, iar partenerul principal al turneului este Kaufland.

Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România – aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o saptamana buna.

Mai multe informații despre artistul Smiley și despre proiectele lui se pot găsi pe: www.smiley.ro, https://www.youtube.com/playlist?list=PL0WdoD9n2Xa19yvUtJEMEYp-NRDpZTth1 www.facebook.com/smileyonline/, www.instagram.com/smiley_omul/, twitter.com/smiley_omul(@smiley_omul), www.hahahaproduction.com
Sursa aici

Lasă un răspuns