Hoții dau târcoale cabanelor din Rânca. Au furat bunuri în valoare de 28.000 euro dintr-o singură locuință

0
738
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de un bărbat de 54 de ani, din municipiul București, despre faptul că i-au fost sustrase mai multe panouri solare.
Polițiștii au stabilit că în perioada 18.08-03.09 a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în casa de vacanță a bărbatului, situată în Zona Turistică Montană Rânca, forțând ușa de acces și spărgând o fereastră, de unde ar fi sustras mai mulți acumulatori de la panouri fotovoltaice, electrocasnice, corpuri de iluminat și ustensile de bucătarie.
Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de 28 000 de euro, nefiind recuperat în totalitate.
La data de 9 septembrie a.c., polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare în municipiul Petroșani și municipiul Deva, județul Hunedoara, fiind identificați bănuiții faptei, trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 44 de ani, din municipiile Petroșani și Deva și comuna Prigoria.
În urma probatoriului administrat, la aceeași dată, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării în totalitate a prejudiciului, sub supravegherea unității de parchet competente.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.