HOROSCOP: Cea mai UŞURATICĂ ZODIE

0
339

HOROSCOP: Cea mai UŞURATICĂ ZODIE

Limita dintre permisiv şi uşuratic este una fină şi depinde de fiecare din noi cât de multe putem accepta dintr-un segment sau altul. Astrele au, însă, o importanţă majoră în ceea ce înseamnă personalitatea unui om. O femeie îndrăzneaţă poate fi considerată de multe ori uşuratică, iar un bărbat cu ochii „jucăuşi” – un fustangiu, dar nativii unor zodii sunt mai …neastâmpăraţi decât alţii. Aşadar, dacă vrei să ştii pe cine să ocoleşti, în cazul în care vrei o relaţie stabilă, sau dacă, din contră, îţi plac provocările şi nu eşti pregătit să te aşezi la…casa ta, nu ar strica să afli care sunt „uşuraticii zodiacului”.

Femeia BERBEC

Puterea este cheia care influenţează o relaţie cu femeile Berbec. Au nevoie de independenţă şi spaţiu şi adoră să facă „victime”. Nu pot fi ţinute cu forţa, iar tot ce le poţi oferi este LIBERTATEA. Aşa poate ai o şansă să nu ieşi prea şifonat din relaţia cu ele.

Bărbatul FECIOARĂ

Sunt nimfomanii zodiacului. Nu se mulţumesc niciodată cu puţin, iar „puţin” la ei se traduce în peste 10 relaţii extraconjugale. Deşi par timizi, sunt adevărate bestii în pat, iar o noapte cu el este de neuitat. Au însă o slăbiciune. Dacă reuşeşti să le intri pe sub piele, lucru cam greu de obţinut, poţi să fii sigură că nu te-ar înşela niciodată, scrie zumi.md

(citeste mai departe aici)

Sursa articol: aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.