HOROSCOP 15 mai 2019: Leii vor face investiţii mari, iar Racii vor pune capăt unei relaţii

0
136

HOROSCOP 15 mai 2019: Leii vor face investiţii mari, iar Racii vor pune capăt unei relaţii BERBEC
Ar fi bine să nu daţi atenţie zvonurilor de astăzi. Dacă nu aveţi un loc de muncă, s-ar putea să vi se ivească în curând o oportunitate, însă va presupune un număr mare de sacrificii.
TAUR
Deşi nu duceţi lipsă de noroc în ceea ce faceţi, va trebui să fiţi mai prudenţi din punct de vedere financiar. Aveţi grijă cum gestionați cheltuielile.
GEMENI
Este recomandat să aveţi mai multă încredere în intuiția voastră, în special atunci când vine vorba de cei dragi. Nu aşteptaţi schimbări mari în viaţa de cuplu, dacă nu depuneţi fort.
RAC
Dacă nu vă simţiţi bine alături de partenerul vostru, ar fi bine să puneţi capăt relaţiei. Mai bine să suferiți un pic acum, decât să agravați situaţia.
LEU
S-ar putea să faceţi investiţii mari, care să vă afecteze un pic echilibru din viaţa voastră. Nu veţi suferi doar pe plan financiar, dar şi pe plan personal, mai ales dacă nu vă consultaţi cu partenerul de viaţă.
FECIOARĂ
Ar fi bine să învăţaţi din greşelile pe care le-aţi comis anterior şi să acţionaţi corect. Este recomandat în această perioadă să faceţi o vizită la medic.
BALANŢĂ
Relaţiile cu apropiaţii se îmbunătăţesc simţitor. Aveţi grijă ce bucate consumaţi atunci când mergeţi la cineva în vizită.
SCORPION
Aveţi aptitudinea necesară pentru a conduce un proiect important la locul de muncă. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu apropiaţii voştri.
SĂGETĂTOR
Deşi riscaţi mai mult decât de obicei, veţi observa că aveţi parte de un noroc neobişnuit în perioada următoare. Verificaţi fiecare informaţie înainte de a lansa anunţuri în spaţiile publice.
CAPRICORN
Vă bucuraţi de o doză de romantism în viaţa voastră, în special dacă relaţia cu partenerul de viaţă vi s-a părut monotonă în ultima vreme.
VĂRSĂTOR
S-ar putea ca cineva de la locul de muncă să vă dea o veste bună, însă încercaţi să păstraţi secretul în această perioadă, altfel riscaţi să atrageți atenţia dușmanilor voştri.
PEŞTI
Aveţi insomnii în ultima perioadă, iar asta, cel mai probabil, din cauza stresului de la locul de muncă. Fiţi atenţi atunci când cumpăraţi lucruri importante pentru casă.(citeste mai departe aici)

Sursa articol: aici

Lasă un răspuns